امير الاحساس
عدد المساهمات : 416 تاريخ التسجيل : 31/12/2010 العمر : 34
| موضوع: بطاطس في الفرن بحشوات مختلفة الأحد يوليو 17, 2011 6:24 pm | |
| بطاطس في الفرن بحشوات مختلفة المقادير عدد من البطاطس حسب عدد الاسرة + ورق فويل حشوات .. كما تفضلين زبدة + سور كريم+ لبنة+ كريمة لباني مخفوقة + زبادي + جبن برمجان+ جبن رومي + جبن شيدر + مايونيز + مستردة + بسطرمة + لحم مفروم + سجق + كفيار + جمبري مللوق او مقلي + جبن مودزريلا + ثوم مشوي + بصل مشوي + خضار مشوح + ملح + فلفل .....شكلي و نوعي مما تفضلين و تتقبلين و المتاح عندك الطريقة -تسلق البطاطس نصف سليق -تدهن بالزبدة و تلف بورق فويل باحكام و تدخل الفرن حتي يكتمل النضج -تخرج من الفرن و هي ساخنة نقوم بعمل شق بها علي هذا الشكل ( + ) و نضغط عليها حتي تنفتح -و يضاف لها الحشوات المرغوب فيها -من الممكن سلق البطاطس حتي تمام النضج ( لمن يواجه مثلي طول مدة البطاطس في الفرن ) تقسم نصفين و نضع الحشوة المطلوب و تغطي بالنصف الاخر و تلف بورقة فويل و تدخل الفرن -و بالهنا و الشفا | |
|
بقايا جروحي
عدد المساهمات : 260 تاريخ التسجيل : 27/01/2011
| موضوع: رد: بطاطس في الفرن بحشوات مختلفة الإثنين سبتمبر 12, 2011 3:09 pm | |
| ما شاء الله
موضوع جميـــل و وصفة رائعـــة
يعطيك ألف صحة وعافية
وجزاك الله خيرا
| |
|
امير الاحساس
عدد المساهمات : 416 تاريخ التسجيل : 31/12/2010 العمر : 34
| موضوع: رد: بطاطس في الفرن بحشوات مختلفة السبت أكتوبر 08, 2011 2:41 pm | |
| - بقايا جروحي كتب:
- ما شاء الله
موضوع جميـــل و وصفة رائعـــة
يعطيك ألف صحة وعافية
وجزاك الله خيرا
شكرا اخي | |
|